onsdag 9 juli 2014

Dag 10: Prag

Bra frukost på hotellet - så vi var redo för en dag på stan! Började med att irra en del,  det är skitsvårt att hitta här, och gatunamnen är skumma :-) Men vi lyckades få se när klockan på gamla torget gjorde sin grej,  extremt överreklamerat!


 Sedan över Karlsbron och upp mot borgen där vi lyckades pricka in halva vaktavlösningen i alla fall. Sedan gick vi några timmar och kollade runt, way to mycket turister så svårt få mån feeling,  men killarna gillade alla vapen och rustningar.  






Sedan åt vi en bra, men med tjeckiska mått dyr, lunch med panoramavy som vi avslutade med maffiga bakverk! 



Vi gick sedan in på leksaksmuseet där Starwars-sektionen genast sågades eftersom fel figurer stod tillsammans ;-) mina killar är lite nördiga på sånt ;-) 




Nåväl, sedan var det dags för dagens utlovade lekplats och denna gång hade jag rekat en som ligger på en av öarna i floden, en hinderbana som barnen gillade mycket!  (det fanns en cache också som vi loggade)  




Sedan ville de tillbaka till den vi var på igår och då råkade vi gå förbi en legoaffär/museum så vi stannade till där också. Vi fräshade upp oss lite på hotellet och drack sedan lite drinkar i baren. 


Sedan var planen att äta lite på TGIF,  men, storebror försökte själv fälla ner en stor schäslong i loungen och fick den över sig så istället fick vi tillkalla läkare och när han var klar va klockan halv elva... Storebror är hyfsat okej, rejält skrubbad på armen och svullen på knät som ska röntgas i morgon. (Han vill inte att jag lägger ut nån bild här så då gör jag inte det). Så, vi fick ha roomservice-picnic i sängen istället.  Nu försöker vi få ner adrenalinnivån tillräckligt för att kunna sova så får vi se vad dom händer i morgon.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar