torsdag 10 juli 2014

Dag 11: Prag

Vi började med läkarbesök,  klart annorlunda än vi är vana vid hemma, mottagningen hade inte mycket som skvallrade om att det var vad det var.  Efter lite pappersexcercis fick vi gå genom ett köpcentrum över en gata och genom ytterligare ett köpcentrum och sedan hamnade vi på nåt som väldigt mycket kändes som ett öststatssjukhus... Vi hade hela tiden med oss en sköterska från kliniken som pratade och förklarade,  kändes väldigt tryggt! Först röntga sedan undersökning av kirurg och så tillbaka till klinik ett igen :-S Undersökning igen och omläggning av såren. Sedan vänta på pappersarbetet och 2 timmar efter vi kom så var vi klara,  med oss hade vi en bunt papper  2 tuber med salva,  diverse bandage och en cd med röntgenbilderna på :-D Inget var brutet eller skadat utan bara klämt och blåslaget!
Storebror har dock lite svårt att gå så lite begränsade promenader fick det bli. Vi tog oss i alla fall först till legomuseumet och det va ett succé kan man säga! Fanns en hel del att titta på och också två olika byggområden. 


Vi började gå mot Petrinkullen men gjorde snart ett lunchstopp både för matens skull men också för att vila det onda benet. Vi tog sedan den lilla spårvagnen upp, tyvärr hade det börjat regna men vi tänkte att vi kan gå in i spegellabyrinten i alla fall, den var dock mycket sämre än den i Luzern så det blev en besvikelse,  vi velade lite men till slut fjäskade jag till mig att jag och barnen fick ta hissen upp i Petrinertornet (eg bara för gamla o handikappade) och det är jag glad för! Shit vilken utsikt!  






Nåväl, sedan åkte vi ner igen och linkade bort till den lekplats som ligger där och trots sitt onda knä visade storebror att han är en skicklig klättrare ;-)  


Dags att bege sig tillbaka till hotellet för en drink i baren, karaokekväll ;-) barnen tittade storögt på när nästan vuxna män "uppträdde " B-)
Vi åt sedan fantastisk sushi på Kobe grill, barnen åt lax o potatismos och länsade sina tallrikar för att sedan utforska lekhörnan, och det märks nu att de har leksaksabstinens!

I morgon åker vi till Berlin!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar