söndag 6 juli 2014

Dag 7: Innsbruck - Salzburg

Vi tog snabba vägen idag och åkte railjet, fantastiskta tåg!
Vi promenerade till hotellet,  det tog en stund :-) Vi kommer ta taxi tillbaka, kan Ullis åka tuctuc med sina kids kan jag nog förmå mig att låta mina åka taxi 1 km. :-S Basic hotell som har det som behövs, utom fungerande wifi vilket är rätt kasst.... Just nu har vi tvätt i hela rummet - får nog bli laundry service i Berlin tror jag...
Vi började dagen med att käka en supergod lunch på en liten krog på gågatan,  helt plötsligt kostar maten mindre än hälften av vad den gjorde för några dagar sedan!  Sedan tog vi en lokalbuss till Hellbrunn Schloss och den Wasserspiele park som finns där. Den får nog ett eget inlägg senare med bilder från stora kameran,  men det var en riktigt rolig eftermiddag! Barnen älskade det!
Sedan åkte vi en typ guidad tur med båt som ingår i Salzburgkortet, den var sådär men barnen gillade att få sitta och styra med sina egna rattar. Vi hade rekat i förväg att det fanns en lekplats vid Mirabell slottsparken så vi gick dit och så fick de spralla av sig lite. En cache hittade vi också :-D Ett litet vätskestopp och TripAdvisor-sökning efter en bra restaurang gjorde att vi slutade dagen på "den gamla räven ",  ett bra val!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar