torsdag 17 juli 2014

Dag 16: Legoland och hemresa

Nu har vi landat hemma och det var fantastiskt skönt! Resan avslutades ju på det som för barnen varit målet med hela resan - Legoland! Detta paradis för små legobyggare (och stora) gjorde även denna gång stort intryck på vår stora kille!

Vi hade ju bara en dag så vi fick i förväg bestämma vad vi inte skulle göra och vad vi absolut ville göra. Vår strategi var att "hänga på låset" och rusa in i parken och försöka hinna med att åka så mycket som möjligt första timmen innan det börjar köa upp och det lyckades vi med! Vi åkte pirate splash, viking river splash, koppara, gungande skeppet och lite annat. Vädret var inte helt med oss det duggade en hel del på förmiddagen och på eftermiddagen var det mer ihållande tråkregn vilket såklart påverkar humöret även om omgivningarna är ett paradis. Efter vi ätit lite lunch så åkte vi några få grejor till sedan strosade vi lite i miniland, käkade glass och handlade lite lego - det är ju inte billigare där men det är roligt för barnen att ha något minne från stället tycker vi.

Vår plan var att åka med bussen kvart över sju men vi var trötta, blöta och rätt missmodiga över regnet redan vid fyratiden så vi bestämde att åka redan kvart över fem vilket också innebar att vi kom hela vägen hem till Falkenberg och svärför därmed slapp hämta oss i Halmstad mitt i natten.

Summering och lessons learned kommer i separat inlägg!

Bilder i urval:












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar